Gevonden worden op Google: Gratis Ebook: Google ik heb je

“Google ik heb je, eenvoudig beter gevonden worden op google” is een praktisch ebook geworden met tips over hoe je beter gevonden kunt worden op google. Na het lezen van dit boek heb je basiskennis van wat belangrijk is als je wilt scoren op google. De tips zijn eenvoudig en snel toepasbaar. Zonder veel technische termen en ingewikkelde tools kun je vaak al veel bereiken. En als je het niet zelf doet, kun je er in ieder geval over meepraten!

Het is zo ver, je hebt je eigen bedrijf. En nu natuurlijk ook een website. Trots stuur je de link door naar vrienden en familie en zet je het misschien al op facebook.  Al snel ontvang je de felicitaties en complimenten. Misschien krijg je zelfs een paar tips. Je zit er helemaal klaar voor, laat de klanten maar komen….

En?

Niks. Er komen helemaal geen klanten via de website. Hoe kan dat nou?
Heb je wel rekening gehouden met het zoekgedrag van je klanten? Als we je website zouden vergelijken met een fysieke winkel, dan zit je niet in de binnenstad, maar aan de rand van de stad in een buitenwijk, achteraf in een doodlopende straat.

Hoe kom je nu in de binnenstad van internet?

In dit E-book vind je praktische tips, waardoor je wel in het kloppend centrum van de stad komt. Eerst geven we je tips die je binnen een paar minuten kunt uitvoeren. Dit is het laag hangende fruit dat je wel moet plukken.  Daarna geven we je informatie over zoekwoorden en termen.  Dit is vaak het domein van professionals, maar met de juiste achtergrond informatie kun jij de juiste vragen aan hen stellen, en dat pas nadat je zelf al wat stappen hebt gezet.
We schreven dit E-Book terwijl we met onze website bezig waren. Ilse ontdekte dat de meeste informatie over dit onderwerp voor een leek onleesbaar en onbegrijpelijk is.  We zijn daarom zaken gewoon gaan proberen en hebben dat in begrijpelijke taal opgeschreven.

 

Vul hier je email adres in en schrijf je in voor onze E-zine en ontvang het EBook gratis!

We horen graag wat jij er van vindt!

 

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp