E-Book: En nu de klanten nog

vijf verkoop valkuilen

En nu de klanten nog, waarom ik niet verkoop” is een praktisch E-Book over de vijf verkoop valkuilen waarin veel ondernemers en verkopers vallen als ze beginnen met hun bedrijf of met verkopen.

De vijf verkoop valkuilen worden verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk. Aansluitend volgt de uitleg over hoe het dan wél moet met handvatten bij het vinden van je doelgroep en het bereiken ervan. Ook de vijf B’s over het bereiken van klanten passeren de revue.

Wat de lezers over ‘ En nu de klanten nog, waarom ik niet verkoop’ zeggen:

Nuttig boekwerk, waarbij de meeste zaken erg logisch overkomen en waarvan je denkt:”het is waar”. Het helpt om weer eens anders tegen de zaken aan te kijken.
(Abélard Saris, Senior Sales Executive)

Leuk en zeker heel interessant om te lezen.
(Yolanda, Life & money coach)

Ik vind het boek zeer interessant. Maar ben nog niet zo ver gevorderd dat het al klanten opleverde. Met de kerstdagen zit ik naast de boom met jullie ebook. Dan kan ik in 2013 knallen!

Stap niet langer in de vijf verkoop valkuilen!

Stap niet langer in 1 van de vijf verkoop valkuilen en vul hieronder uw e-mail adres in. De download van het (gratis) E-Book ‘ En nu de klanten nog, waarom ik niet verkoop’ start automatisch. Tevens wordt u ingeschreven voor onze E-zine.

Facebook
LinkedIn
Email
WhatsApp