Training Feedback geven en ontvangen

training feedback kleynenborgh

Feedback geven doen we allemaal, de hele dag. Echter, niet altijd begrijpt de ander onze feedback. U zegt bijvoorbeeld ‘doe niet zo nieuwsgierig’ en de ander geeft terug ‘je hoeft niet gelijk zo kwaad te worden, ik ben alleen maar belangstellend.’

Misverstanden bij het geven van feedback zijn eerder regel dan uitzondering. Tijdens deze workshop leert u hoe u feedback kunt geven op een manier die aansluit bij de belevingswereld van de ander, waardoor de kans groter is dat uw feedback gehoord wordt.

In deze training leert u feedback zo te geven, dat de ander begrijpt wat u bedoelt. Verschillende modellen worden kort uitgelegd. Vervolgens krijgt u de kans om het geven van feedback te oefenen, waardoor u duidelijk wordt waar uw sterke punten liggen bij het geven van feedback, en waar u nog aandacht aan zou kunnen geven.

Naast feedback geven, leert u tijdens deze workshop ook omgaan met feedback. U leert onder andere feedback verduidelijken en wat u kunt doen met ontvangen feedback.

Het gaat niet om wat u zegt, maar om wat de ander hoort: terugkoppeling over uw feedback

Wat de cursisten zeggen:

praktisch en toegepast
(Marcel Barzilay, MAS architecten)

Practische training vol leerzame, nuttige werkvormen en tips!
Een echte training: is vrij zeldzaam

(Evelien Epping, de Veste Educatief)

“Leerzame training, geeft bruikbare handvatten
(Biance van der Aalst, Stichting Praktijkleren)

De training duurt ongeveer 3 uur en wordt zowel overdag als in de avonduren verzorgd. De investering bedraagt € 75,00 per persoon (exclusief BTW, inclusief lesmateriaal, koffie/thee, et cetera).

Het aantal deelnemers is beperkt. De workshop kan ook “in company” verzorgd worden en wordt desgewenst op maat aangepast. De workshop kan vanaf € 600,00 in company verzorgd worden (exclusief BTW en reiskosten, inclusief lesmaterialen).

Gebruik onderstaand formulier om u in te schrijven of om meer informatie op te vragen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht