Training presenteren: Bestemming bereikt, publiek kwijt

Voor veel sprekers is het inhoudelijk voorbereiden van een presentatie een bekend traject: meters maken in informatie vergaren, structureren en organiseren en dit voorzien van boeiende illustraties en cijferlandschappen.

Noem dit denkwerk ‘het instellen van je presentatie Tom-Tom’ : van verrassend beginpunt, volgens een  zorgvuldig onderbouwde route, naar een krachtig ‘bestemming bereikt’. Naast het uitstippelen van je route komt er tijdens de daadwerkelijke presentatie nog een ander facet aan bod: jouw spreekstijl moet zo boeiend zijn dat je je publiek en route krijgt én houdt.

In deze presentatie training zullen vooral dit onderdeel van je presentatie te belichten.

Aan de hand van een breed scala aan stem, zang– en expressie oefeningen ontdek je hoe je stemkracht en kleur kunt ontwikkelen door je stem, lichaam en adem als een geoliede machine af te stellen. Je adem dient als brandstof voor je spreken, je lichaam als resonerende en solide carrosserie.

Deze fysieke basis geeft je naast stemkracht tevens rust en ontspanning in je spreken.  Als de stem eenmaal ‘zit’ zul je de vrijheid voelen om moeiteloos te schakelen in klank, kleur, timing, dynamiek en de kracht van de stilte. Goed stemgebruik versterkt je uitstraling en slaat een dynamische verbinding tussen jou en je publiek.

Wil je meer weten over de training, vul dan onderstaand formulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht