Acquisitie Training

[sg_popup id=”26″ event=”onload”][/sg_popup]

Hoe (koude) acquisitie leuk en succesvol wordt

Acquisitie: Voor de één een fluitje van een cent, voor de ander een verschrikking.  Vooral telefonische acquisitie is iets waar je als ondernemer erg tegenop kunt zien. En wat is er dan makkelijker dan denken dat telefonische acquisitie niet werkt? Helaas, telefonische acquisitie werkt wel! De Return on Investment kan oplopen tot 12000%

Wat zijn de elementen van succes in telefonische acquisitie?

Succesvolle telefonische acquisitie begint met een goede voorbereiding. Denkt bijvoorbeeld na over het doel van je gesprek, zorg dat je weet wie je wilt spreken, en bekijk de bedrijfswebsite als je een bedrijf belt. Als je belt krijg je vaak als eerste een telefoniste of secretaresse. Zorg dat ze je aardig vindt, dan zal ze eerder geneigd zijn je te helpen.

Ben je eenmaal in gesprek met degene die je wilt spreken, hou dan in gedachten dat de eerste vijftien seconden doorslaggevend zijn. Verwerk daarom de voordelen voor de organisatie in je openingszin. Wees overtuigend!

Let op tijdens het gesprek: als je zelf teveel praat over wat je allemaal te bieden hebt, ben je niet bezig met wat voor de ander belangrijk is. Luister dus eerst goed naar de klant en laat het praten aan hem over. Pas wanneer je exact weet wat de behoefte van de klant is, ga je pas je product (of het voorstel tot het maken van een bezoekafspraak) presenteren.

Hierbij is het belangrijk dat je zodra je signaleert dat de klant ervoor open staat, kort en krachtig je voorstel doet. Gebruik overtuigende woorden en maak geen lange zinnen.

Wanneer je goed nadenkt over de opbouw van je gesprek, wanneer je je verdiept in de situatie en behoeften van de klant, wanneer je laat merken hierin daadwerkelijk geïnteresseerd te zijn en wanneer je direct bent, zul je regelmatig afspraken hebben, of je product verkopen.

Telefonische acquisitie is een sport

Telefonische acquisitie is een sport. Je wordt pas beter als je veel traint en oefent. Onze Acquisitie-training helpt je bij het succesvol telefonisch acquireren.

GOAL-Principe

Tijdens de training acquisitie leer je succesvol telefonisch acquireren aan de hand van het GOAL-principe :

 • Gesprekstechnieken
 • Opbouw
 • Aansluiten
 • Loslaten

Met het GOAL-principe is scoren een stuk eenvoudiger! En behaal je meer voldoening en resultaat uit koude én warme telefonische acquisitie.

Informeer me

OnderwijsvormTraining
Tijdsinvestering1 dagdeel
Financiële investering€ 95,00 exclusief BTW per persoon, inclusief lesmateriaal, koffie/thee, lunch, et cetera
GroepsomvangMaximaal 15 deelnemers
TrainerAlex Timmer
DoelgroepOndernemers, ZZP-ers, verkopers en (sales) managers die resultaat willen boeken met gestructureerde acquisitie
EindresultaatEen effectievere inzet van de verkoop inspanning, betere prospects, en meer omzet.

Wil je informatie op papier, klik dan hier voor de flyer in PDF (6,5 mb):  Flyer training acquisitie

Schrijf je nu in!

Of stel je vraag middels onderstaand formulier:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Koude acquisitie en verkoop