Training functioneringsgesprekken

training functioneren

Over de misvattingen en hoe het wel moet van functioneringsgesprekken

Binnen de meeste organisaties worden functioneringsgesprekken gevoerd. Men weet dat dat zo hoort. Maar de invulling ervan verschilt per organisatie net als doel en frequentie. Velen weten niet waarom het zo belangrijk is om deze gesprekken te voeren en vaak worden ze verward met bijvoorbeeld een beoordelingsgesprek en gaat het vooral over de salarissen.

Tijdens de training “functioneringsgesprekken” wordt allereerst stil gestaan bij de vele misvattingen hierover. Functioneringsgesprekken dienen om de werknemer te motiveren, en beter te laten presteren. Dit vraagt om een gedegen voorbereiding en een goede opvolging. Aansluitend gaan we in op het hoe en waarom van de gesprekken. Ook staan we stil bij de opbouw en opvolgingen van een gesprek zodat deze maximaal effect heeft.

Met praktische oefeningen komen alle facetten van een goed gesprek aan bod. Als handvat worden diverse gespreks- onderwerpen gegeven. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen casuïstiek. Tevens staan we stil bij de juiste planning, wat moet je vooraf doen, wat tijdens maar belangrijk ook; wat doe je na het functioneringsgesprek. Ook zal het gesprek vanuit het standpunt van de werknemer worden toegelicht.

De training duurt ongeveer 4 uur en vraagt een investering van € 95,00 per persoon (exclusief BTW, inclusief lesmaterialen, koffie/thee, etc).

Het aantal deelnemers is gelimiteerd zodat er voldoende tijd voor alle deelnemers is. De workshop kan ook “in company” verzorgd worden en wordt desgewenst op maat aangepast. De in company workshop is al mogelijk vanaf € 600,00 (exclusief BTW en reiskosten, inclusief lesmaterialen).

Wil je meer weten over deze workshop, vul dan hier onderstaand gegevens in of download de flyer  Flyer functioneringsgesprekken

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    644967_25963652 two coffee small