Meer omzet in half jaar: Kleynenborgh Business Accelerator

 • Wil je meer omzet?
 • Wil je meer klanten?
 • Wil je meer groeien?
 • Wil je starten als ondernemer?

Dan hebben wij het ideale programma voor jou:

‘Kleynenborgh Business Accelerator’

 

Veel ondernemers willen meer omzet

Ben je wel eens bezig met de vraag hoe je je bedrijf kunt starten of laten floreren? Dan herken je vast het volgende:

 • je wilt starten als ondernemer, maar waar te beginnen?
 • Je vindt het lastig om uit te leggen aan klanten wat je toegevoegde waarde is
 • Je weet niet goed hoe je potentiële klanten kunt benaderen
 • Je voelt je opdringerig als je praat over je producten of diensten
 • Je vraagt je af of je goed bezig bent als ondernemer
 • Je weet niet hoe je meer omzet kunt krijgen

Antwoorden op deze vragen helpen bij het krijgen van meer omzet.

De Kleynenborgh Business Accelerator is een programma van zes maanden waarin je onder begeleiding van je eigen coach aan de slag gaat om meer omzet te behalen.

Schrijf je nu in

Ondernemers worstelen met veel vragen

Als ondernemer heb je belangrijke vragen bij het starten of uitbreiden van je bedrijf. Vragen zoals: welk product of welke dienst bied ik aan? Voor welke klanten en markten? Hoe verdien ik daar genoeg geld aan? Hoe organiseer en financier ik mijn bedrijf? Hoe krijg ik meer omzet?

Kleynenborgh Business Accelerator is een programma dat antwoord geeft op dit soort vragen en je helpt meer omzet te realiseren.

AfkeKerkhoven“Als kunstenaar ben ik niet gewend om marketing-technisch naar mijn producten te kijken. Alles komt voort vanuit een passie en ik wil het de wereld in brengen. Maar HOE doe ik dat in ons maatschappelijk klimaat zonder mijn eigenheid te verliezen? Het Business Accelerator Programma heeft me doen inzien dat productverkoop zijn eigen regels in zich draagt, en dat ik vanuit die basis mijn eigen morele waarden kan inpassen.”
Afke (35), www.colourious.com

Je hebt vaardigheden nodig om meer omzet te maken

Veel ondernemers missen vaardigheden die nodig zijn om meer omzet te realiseren, vaardigheden om:

 • problemen van klanten in kaart te brengen
 • problemen van klanten op te lossen
 • te prioriteren en focus aan te brengen
 • online marketinginstrumenten te gebruiken
 • te netwerken op een manier die meer omzet oplevert
 • de financiën goed te regelen en winst te maken

Vaardigheden om meer omzet te realiseren leer je in het Programma!

Schrijf je nu in

Het programma bestaat uit 8 masterclasses plus twee netwerkbijeenkomsten bij Het Kleynenborgh Ondernemershuis in Doesburg.

Het resultaat? Meer omzet!

Tijdens de masterclasses werk je aan het fundament van jouw onderneming. Je leert van ervaren trainers (ook ondernemers) en van elkaar. Dat wat je opsteekt kun je direct toepassen op jouw bedrijf. Je gaat dus direct aan de slag met het realiseren van meer omzet! Naast de masterclasses zijn er twee thema-avonden, die je de mogelijkheid bieden te netwerken met andere ondernemers.

Er zijn slechts 15 plaatsen  beschikbaar in de Kleynenborgh Business Accelerator. Interesse? Neem  direct contact op, want vol= vol

De bijeenkomsten starten in september en februari.

Schrijf je nu in

Dit programma is voor jou, als:

 • Je ondernemer bent, bijvoorbeeld kennisondernemer, webshop-eigenaar, horeca-ondernemer, ambachtelijk ondernemer, zelfstandig consultant, coach, adviseur, winkelier, tekstschrijver, designer of trainer.
 • Je te weinig omzet hebt.
 • Je graag meer omzet wil
 • Je een startende ondernemer bent, die zijn idee wil omzetten in een succesvol bedrijf.

Let op: Het programma vraagt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau.

sybedijkstra“Na een periode met veel privébeslommeringen wilde ik kijken of mijn praktijk nog wel op de juiste koers lag. Mijn aanbod, doelgroep, pasten die nog wel bij waar ik nu warm voor loop en bij de veranderde tijd en behoefte? Ik heb nu wat het moet worden scherp in het vizier, compleet met een actieplan. Ilse luistert goed, kijkt met je mee naar je vraag, maar laat je daarbij invalshoeken zien, waar je zelf niet op zou komen. En ze gaat voor praktische resultaten!“
Sybe, www.sybedijkstra.com

 

Wanneer start het programma?

Kleynenborgh Business Accelerator start twee maal per jaar (september en februari) en duurt zes maanden. De masterclasses worden in de avond gegeven op dinsdag of donderdagavond. De avonden starten om 19.30 en duren tot uiterlijk 22.30.

De masterclasses worden gegeven bij het Kleynenborgh Ondernemershuis, Kerkstraat 15 te Doesburg.

Kosten van dit programma:

Het Kleynenborgh Business Accelerator programma bieden we je aan voor 995,- excl. BTW.

BONUS – Drie coachingsgesprekken

Naast de acht masterclasses krijg je als je nu boekt gratis:

 • Drie coachingsgesprekken: Persoonlijke coaching betekent dat je een Kleynenborghcoach kunt kiezen met wie je kunt sparren over je onderneming en jezelf als ondernemer.

EXTRA BONUS- Zes maanden een eigen werkplek

Naast de acht masterclasses en de drie gratis coachingsgesprekken mag je gebruik maken van:

 • Een werkplek bij het Kleynenborgh Ondernemershuis voor zes maanden: Tijdens het Kleynenborgh Business Accelerator programma kun je bij het Kleynenborgh ondernemershuis Doesburg werken aan jouw bedrijf. Er is voor jou een werkplek, inclusief internet (wifi), printmogelijkheid, koffie, thee en lunchmogelijkheden.

 

Schrijf je nu in

Garantie: niet tevreden, geld terug

We willen dat je tevreden bent en veel rendement haalt uit dit programma. Dat je onderneming sterk groeit, en je meer klanten krijgt die meer omzet opleveren. Mocht je toch merken dat het programma niet aansluit bij je behoeften, laat ons dat dan gewoon weten per e-mail binnen 7 dagen na de eerste bijeenkomst. Je krijgt dan het volledige bedrag teruggestort op je rekening.

Door je bestelling loop je dus geen enkel risico. Je hebt dus recht op retour, hoewel dit een product is waarbij normaal geen recht op retour geldt. Je hebt immers de eerste bijeenkomst al bijgewoond. Is het programma toch niet wat je ervan verwachtte, dan krijg je toch je geld terug. Opgaaf van redenen niet nodig.

Schrijf je nu in

Vragen? Wij horen graag van je!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Klik hier voor ons contactformulier en onze contactgegevens. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacten op facebook.

burnout motor