Instituut Kleynenborgh

Instituut Kleynenborgh is opgericht met als doel bedrijfskundige kennis te delen met ondernemers. Wij geloven  dat ieder mens zich kan en wil ontwikkelen. Ontwikkeling ontstaat door nieuwe ervaringen en door op een andere manier naar het oude te kijken. Soms gaat dit vanzelf en soms moet je daarbij geholpen worden. Wij helpen deze ontwikkeling te realiseren door adviezen, Accelerator programma’s, trainingen en training-op-maat, masterclasses en coachingstrajecten aan te bieden. Uiteindelijk resulteert dit in beter ondernemerschap, groei, meer omzet en meer winst.

Wie werken er bij instituut Kleynenborgh?

We zijn adviseurs, trainers en coaches, zonder uitzondering ervaren, hoger opgeleid en zelfstandig ondernemer. Hierdoor kunnen we optimaal inspelen op jouw ervaringen en inbreng, waardoor het rendement van het advies of de training hoger is en je het geleerde makkelijker in de praktijk kunt brengen.

Oprichting

Kleynenborgh is begin 2012 opgericht door Ilse Schrijver en Jelle Koning. Zowel Jelle als Ilse zijn afgestudeerd bedrijfskundige. Ilse aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Jelle aan de Rijks Universiteit Groningen, en beiden zijn al vele jaren actief als ondernemer.

 

Meer weten?

Klik hier als je een vraag voor ons hebt of hier om te zien wie er nog meer bij ons werken.

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail